Sortowanie:
Znaleziony: 6 ogłoszenie w kategorii Książki i czasopisma Polska: Wszystkie miasta
Kuchnia różne przepisy
Kuchnia różne przepisy
nowe Szczecin 24 dnia plecy

Obiad w pół godziny autorka Renata Pacer. 89 przepisów.Każdy przepis zaopatrzony fotografią opisanego dania.Przyjęcia na rózne okazje autorka Natalia Svolkien-LLoyd.98 przepisów potwierdzonych fotografią dania. Przepisy czytelników - jesień. 120 przepisów.Dania gorące,coś na obiad,coś słodkiego i coś do spiżarni. Okładki miękkie łącznie 306 stron przepisów. Koszty ewntualnej wysyłki za pobraniem pocztowym w cenie zestawu.

kuchnia dziecięca
kuchnia dziecięca
Gdynia 30+ kilka dni temu

sprzedam książkę Kuchnia dziecięca Wydawnictwo Spółdzielcze Warszawa 1989 autorzy Zofia Wachnik, Halina Weker tematy: Co o żywieniu dziecka powinna wiedzieć każda matka żywienie niemowląt żywienie dzieci w wieku 1-6 lat przetwory spożywcze i ich zastosowanie w żywieniu dzieci fajne przepisy na różne potrawy dla dzieci stan dobry (trochę zniszczona okładka) cena 4zł

Zestaw porad kulinarnych
Zestaw porad kulinarnych
Szczecin 24 dnia plecy

Cztery poradniki : - kuchnia dla aktywnych aut. Joanna Łapucha str.94 - przyjecia na różne okazje aut. Natalia Svolkien -Lloyd str. 94 - obiad w pół godziny aut, Renata Pacer str. 93 /sprzedane/ - przepisy na jesień od czytelników. str,126 - kluski leniwe, ślaskie, lane i inne aut. Hanna Szymanderska 121 przepisów stron 95 Okładki lekko usztywnione lakierowane. Dokładne opisy przygotowywanych posiłków potwierdzone licznymi kolorowymi fotografiami. Zestaw 55 zl pojedyńczy egz. z przepisami 15 zł Koszty ewentualnej wysyłki za pobraniem pocztowym pokrywa kupujący.

NOWA Książka kucharska kuchnia na dobry nastrój Jakimowicz
NOWA Książka kucharska kuchnia na dobry nastrój Jakimowicz
Łódź 30+ kilka dni temu

Książka kucharska kuchnia na dobry nastrój Barbara Jakimowicz-klein Świat Książki 160 stron Spis treści umieszczony w zdjęciach Opis: Przewodnik kulinarny: przepisy na dania na każdą okazję, poprawiające... samopoczucie, a zarazem zdrowe i smaczne. Chodzi o potrawy bogate w różne witaminy i minerały, stworzone z produktów, pomagających organizmowi w wydzielaniu „hormonów szczęścia”, dopaminy czy serotoniny. Autorka opowiada o składnikach, produktach i zasadach „kuchni dobrego nastroju”, które możemy stosować od rana do wieczora przez cały rok. WYSYŁKA listem 10 zł paczkomat 14 zł kurierem 18 zł odbiór osobisty Łódź, Chojny

Kuchnia włoska klasyczne i nowoczesne dania książka z przepisami
Kuchnia włoska klasyczne i nowoczesne dania książka z przepisami
45 zł
Warszawa 30+ kilka dni temu

Tytuł: Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania Autor: Praca zbiorowa Wydawnictwo: Olesiejuk Liczba stron: 384 Rok wydania: 2013 Forma: książka Wymiary: 28cm x 22cm Oprawa: twarda Bogaty wybór przepisów, zdrowe, świeże składniki, aromatyczne zioła i przyprawy ? oto tajemnica popularności kuchni włoskiej. Ta znakomita książka kucharska w przejrzystej formie prezentuje bogactwo i różnorodność oryginalnych, włoskich recept i sprawia, że sama ich lektura tak dalece pobudza apetyt, że ogarnia nas nieprzeparta ochota spróbowania tych pachnących zup, kolorowych i chrupiących salat oraz bajecznych deserów. Książka zawiera nieprzebrane mnóstwo przepisów na różne okazje z uwzględnieniem odmiennych kulinarnych upodobań. A przepisy są tak łatwe w przygotowaniu, że w okamgnieniu można wyczarować smak Południa i urok włoskich potraw. Przepisy są przejrzyście zestawione w grupach tematycznych i przedstawione krok po kroku na kolorowych ilustracjach, jasne dla początkujących i zaawansowanych. Oznaczono stopień trudności, czas przygotowywania i gotowania każdej potrawy. Uzupełnieniem są rady kucharza i warianty dań.

Kuchnia polska.Wybrane przepisy - zebrała Agnieszka Dudzik
Kuchnia polska.Wybrane przepisy - zebrała Agnieszka Dudzik
9 zł
Kętrzyn 30+ kilka dni temu

"KUCHNIA POLSKA. NAJLEPSZE PRZEPISY" Agnieszka DUDZIK. Potrawy z ryb odznaczają się dużą wartością odżywczą, a dzięki umiejętnościom kulinarnym mogą być bardzo smaczne. Ich walory smakowe zależą od właściwej obróbki wstępnej (poświęcono jej pierwszy rozdział książki), odpowiednich dodatków smakowych, umiejętnego połączenia z innymi produktami, i wreszcie samego wykonania.W książce omówiono zasady sporządzania potraw rybnych w zależności od rodzaju surowca, a więc z ryb świeżych i mrożonych, solonych, wędzonych oraz konserw rybnych. W zamieszczonych przepisach uwzględniono ponadto różne techniki przyrządzania ryb. Są więc potrawy gotowane, duszone, pieczone i zapiekane, potrawy gorące i zimne. Wydawnictwo O-press Sp. z o.o.; 111 stron Książka jest używana, w stanie dobrym