Kuchnia polska.wybrane przepisy - zebrała agnieszka dudzik
"KUCHNIA POLSKA. NAJLEPSZE PRZEPISY" Agnieszka DUDZIK. Potrawy z ryb odznaczają się dużą wartością odżywczą, a dzięki umiejętnościom kulinarnym mogą być bardzo smaczne. Ich walory smakowe zależą od właściwej obróbki wstępnej (poświęcono jej pierwszy rozdział książki), odpowiednich dodatków smakowych, umiejętnego połączenia z innymi produktami, i wreszcie samego wykonania.W książce omówiono zasady sporządzania potraw rybnych w zależności od rodzaju surowca, a więc z ryb świeżych i mrożonych, solonych, wędzonych oraz konserw rybnych. W zamieszczonych przepisach uwzględniono ponadto różne techniki przyrządzania ryb. Są więc potrawy gotowane, duszone, pieczone i zapiekane, potrawy gorące i zimne. Wydawnictwo O-press Sp. z o.o.; 111 stron Książka jest używana, w stanie dobrym
Powiązane wyszukiwania
- Kuchnia kulinaria przepisy ćwierczakiewiczowa dieta
- Kuchnia różne przepisy
- Kuchnia - moje najlepsze przepisy
- Kuchnia na cały rok 554 przepisy kuchnia magazyn dla smakosz
- Kuchnia lidla - cukiernia lidla, przepisy pawła małeckiego
- Smaki europy kuchnia książka album przepisy
- Receptury i przepisy ciastkarskie kulinaria kuchnia