Zasady żywienia i dietetyka stosowana
TYTUŁ: Zasady żywienia i dietetyka stosowana AUTOR: Zofia Wieczorek – Chełmińska ISBN: 83–200–1201–5 WYDANIE: V ROK WYDANIA: 1987 WYDAWNICTWO: Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich WYDANIE: standardowe OKŁADKA: miękka LICZBA STRON: 411 SZEROKOŚĆ PRODUKTU: 16,6 cm WYSOKOŚĆ PRODUKTU: 23,4 cm UWAGI: podręcznik dla wydziałów dietetyki medycznych studiów zawodowych
*** podręcznik dla wydziałów dietetyki medycznych studiów zawodowych *** TYTUŁ: Zasady żywienia i dietetyka stosowana AUTOR: Zofia Wieczorek–Chełmińska ISBN: 83–200–1201–5 WYDANIE: V ROK WYDANIA: 1987 WYDAWNICTWO: Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich WYDANIE: standardowe OKŁADKA: miękka LICZBA STRON: 411 SZEROKOŚĆ PRODUKTU: 16,6 cm WYSOKOŚĆ PRODUKTU: 23,4 cm
Powiązane wyszukiwania
- Zasady żywienia i dietetyka stosowana z.wieczorek–chełmińska
- Zasady żywienia dla zsz – krystyna flis wanda konaszewska
- Książka zasady żywienia
- Dziecko zdrowie i rozwój plus poradnik żywienia
- Podstawy fizjologii żywienia szczygieł medycyna
- Szewczyński i skrodzka: higiena żywienia, podręcznik 1977
- Uwagi i rady sobiesława zasady