Organizacja produkcji gastronomicznej. . kwalifikacja t.15. podręcznik
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału. UWAGA PODRECZNIK JEST TROCHE POPRUDZONA OKŁADKA
Powiązane wyszukiwania
- Organizacja produkcji gastronomicznej kwalifikacja t.15.2 wsip
- Organizacja produkcji gastronomicznej podręczniki branżowe
- Tajna organizacja nauki niemieckiej
- Gastronomia piotr dominik
- Organizacja gospodarki w polsce
- Organizacja wywiadowcza reinharda gehlena
- Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem sam.